A Hotel Molnár Budapest konyhafőnökének e heti ajánlata:

 

„Ketten kellünk hozzá. Mindig. Ahhoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy érzés. Én csak elkezdhetem.”

Krúdy Gyula

              A Konyhafőnök
      

Ételsorainkat a vendégek igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A szezonális étel különlegességek mellett, az egész évben meglévő ételeinket törekszünk változatossá tenni.

A konyhafőnök ajánlatát azon vendégeimnek ajánlom, akik nyitottak az új ízek és gasztronómiai élvezetek iránt. Friss és minőségi hozzávalók felhasználásával törekszem a tökéletes ízvilág és ízharmónia kialakítására. Folyamatosan változó ajánlatunkba a vad ételektől, a hagyamányos magyar és a modern konyháig, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb ismert és megismerés váró ételeket.

A Konyhafőnök
 

 

LEVES

 
MEDVEHAGYMA KRÉMLEVES CAMAMBERT SAJTKOCKÁVAL 890.-
 

FŐÉTELEK

 
ROSTON CSIRKEMELL CUKKINIS TÓCSNIVAL JUHTÚRÓVAL 2.150.-
 
VAJBAN PÁROLT LAZAC UBORKA-RETEK-TORMA RELISH-SEL 3.150.-
   
MEDVEHAGYMÁS FETÁS CSIRKEMELL RÁNTVA, PÁROLT RIZZSEL FRISS TAVASZI SALÁTÁVAL 2.350.-
   
MALÁJ CSIPŐS TÉSZTA 1.990.-
   

DESSZERTEK

REMEGŐS TÚRÓGOMBÓC EPERVELŐVEL, VANILIÁS TEJFÖLLEL 890.-
   

 

MAJZER FERENC

KONYHAFŐNÖK

DANKÓ GÁBOR

KONYHAFŐNÖK HELYETTES

www.Hotel-Molnar.hu :

Hotel Budapest

budapesti szállás

hotel Budapesten

panzió Budapest

budapesti szálloda

panzió Budapesten

vendéglő Budapest