A Hotel Molnár Budapest Csapatáról

 

Bemutatkozik a Hotel Molnár Budapest Csapata

              A Hotel Molnár Budapest tulajdonosa és igazgatója: Molnár Gyula
      

1989 novemberében hozta létre a máig családi tulajdonban lévő vállalkozást. Hotelünk 1990. április 13-án fogadta első vendégeit.
A hotel megalapításakor egy családias légkörű, vendégszerető hotel megalapítása volt fő célom. Ahová a vendégek szívesen térnek vissza és otthon érezhetik magukat. Fő erényünk a vendégekkel való személyes kapcsolatunk.
Fő irányelvünk, hogy vendégeink idegenben is otthon érezzék magukat!
Kontakt nyelv: magyar
E-mail: mhotel@hotel-molnar.hu

Molnár Gyula

 

 

A Hotel Molnár Budapest Szállodaigazgató-helyettese: Jámbor Kitty    

15 éve a cég alkalmazottjaként tevékenykedem. A hotelben recepciósként kezdtem pályafutásom, majd később recepcióvezetőként. Jelenleg igazgatóhelyettesként dolgozom. Vendégeinkkel az elmúlt évek során jó baráti kapcsolatot alakítottam ki. Mindig örömmel fogadom a több éve visszajáró kedves törzsvendégeinket, ismerős arcokat.
Kontakt nyelv: német, angol
Tel: +36-1-395-18-72/206-os mellék
E-mail: miroda@hotel-molnar.hu

      
Jámbor Kitty

 

 

              Recepcióvezető: Bálint Anikó
      

2011-ben csatlakoztam a Hotel Molnár Budapest**** csapatához. Fő feladatom a recepció munkatársainak irányítása, a vendég igényeinek kielégítése, megfelelő szolgáltatási szint biztosítása; marketingmunkám fontos része a meglévő partnerkapcsolatok ápolása és az új lehetőségek felkutatása. Árainkat és szolgáltatásainkat a vendégek elvárásai szerint alakítjuk ki. Számos akciónk és csomagajánlatunk közül mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbbet. Hotelünkkel kapcsolatos kérdésekkel bizalommal fordulhatnak hozzám.
Tel.: +36-1-395-18-72.    +36-1-395-18-73,    +36-1-395-18-74
Fax: +36-1-395-1875
Kontakt nyelv: német, angol
E-mail: info@hotel-molnar.hu

Bálint Anikó

 

Konyhafőnök: Majzer Ferenc    

12 éve dolgozom chefként. 3 éve vagyok a hotel csapatának tagja. A’la cart szakácsként törekszem mindig szezonálisan és tematikusan is a változatos ételsor kialakítására. Munkám során számomra a legfontosabb, hogy mindig friss és minőségi áru kerüljön ki vendégeink asztalára. Precizitásommal és kreativitásommal igyekszem első osztályú éttermünk kedveltségét megőrizni.
Tel: Tel: +36-1-395-18-72/205-ös mellék

      
Majzer Ferenc
www.Hotel-Molnar.hu :

Hotel Budapest

budapesti szállás

hotel Budapesten

panzió Budapest

budapesti szálloda

panzió Budapesten

vendéglő Budapest